Izvor: HappyBSC
07.10.2020 u 20:14
0

SAZNAJTE KOME SU ZVEZDE NAKLONJENE: Ovaj horoskopski znak čeka brdo novca

Vidarica Bela za Happy BSC portal predviđa šta očekuje vaš horoskopski znak u narednom periodu. Horoskop za oktobar mesec finansije i poslovi

OVAN

Mogućnost za napredovanje i zarađivanje.Držaćete situaciju pod kontrolom i bićete staloženi i čvrsti u svojim namerama i odlukama. Da sve sto započnete po pitanju posla dovedete pri kraju. Vaši poslovi biće isplatljivi!

BIK

Ne obećavajte ono što ne možete ispuniti.Preuzeli ste na sebe obavezu čije ispunjenje ne zavisi od vas, odnosno nije u vasoj moci. Tako da zbog vas i vaših precenjenih sposobnosti upadate u probleme i vas uložen trud biće neisplatljiv!

BLIZANCI

Budite oprezni u pogledu finansijskih poduhvata da ne biste potrošili novac na vaše „visoke ideale“ Pucate na visoko i preuzimate rizik da propadnete.Upozorenje da se dokumenti pažljivo potpisuju!!!

RAK

Slede vam poslovni izazovi. Uprkos dobrim rezultatima i velikom zalaganju pazite da vecu korist ne ostvari druga strana. Ako ipak do 

toga dodje napravite pauzu, kako bi ste smislili nove planove za brzo napredovanje!

LAV

Neuobičajene ambicije. U vasoj je moci da se vinete do „velikih visina“ . Zarada uz minimalni i mali napor i trud.Porast moći  i zaradjivanja, stabilnost prihoda o kojima zavisi sigurnost. Veliki potencijal zarađivanja novca!

DEVICA

Napredak i uspeh putem moci,“sveži“ poduhvati i novi projekti. Imaćete razloga za trenutnu pažnju u nekom pravcu. Zdravorazumsko rasuđivanje, dubokoumno razumevanje, velika moć usmeravanja, nove ambicije i izazovi!

OBAVEZNO PROČITAJTE

LOPOVI OD OVOGA BEŽE! Čudo od alarma i to za 2 EVRA (VIDEO)

ZAPANJUJUĆA ANALIZA NEMAČKOG VIRUSOLOGA Ne dramite, mi smo u trajnom talasu KORONE

A OD OČEVA – NIŠTA Evo kako pamet sa majki prelazi na decu

APSOLUTNI POBEDNICI! Za ovih pet znakova oktobar je ZLATNI MESEC

VAGA

Za uspeh morate razmišljati pozitivno.Sve sto je trulo secite u korenu.Uvedite red i podvlacite crtu na dosadašnji zivot.Potreba za promenom u svim područjima života.Jer ste dosad trošili puno snage i energije u pogresnom pravcu Poduhvati neisplativi ,a rezultati manjih obima!

SKORPIJA

Veliku energiju cete usmeriti na pobedu i veoma cete se posvetiti izabranoj stvari (cilju,planu,poslu).Zelja vam je da sprovedete s“reci na dela.Koristite intelekt u službi razaranja svih prepreka.Mogucnost velikog postepenog prosperiteta i uspeha u svim novim poduhvatima!

STRELAC

Promene će uskoro privući nove ideje noviteti koji se ostvaruju. Ne plasite se da „uzburkate stvari“jer ćete doživeti finansijski uspeh koji je povezan sa vašim udruživanjem sa nekim drugim osobama (poslovnim partnerima) !

JARAC

I ako vam se čini kako se sada možete opustiti i uživati u zivotu,nije tako.Imacete velikih financijskih poteskoca i to od nenadanih troškova,nagomilanih neplaćenih računa.Vise troškova od zarade.Placajte troškove na vreme da ne biste opet upadali u iste probleme!

VODOLIJA

Postoji nešto sto blokira vas napredak.Sav novac vam je „zarobljen“. Kroz otplate kredita,minus na računu,placanje poreza ili ulaganje u poslove.A ako vas ne zakaci placanje kaznenih kamata ni ono sto očekujete da naplatite nece stici na vreme.U ozbiljnom ste škripcu !

RIBE

Bavite se sitnicama kad trebate da prionete na posao i ozbiljno shvatite svoj položaj,jer su pred vama ozbiljni problemi.Morate brzo delovati jer vam slede financijski gubici zbog kojih poteza i olakih procena.Pojacajte svoju budnost i ne donose brze odluke!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter