Izvor: Tanjug
09.07.2020 u 12:20
0

NAUKA SLAVI SVOJ DAN Pokažite se, ali na Instagramu

Ovogodišnji Dan nauke, 10. jul, obeleževa se u skladu sa merama borbe protiv širenja koronavirusa, kroz program uživo Instagram profilu Centra za promociju nauke, a biće predstavljena i nova, mlada lica nauke, najavili su iz Centra za promociju nauke.

Sutra od 18 do 19 časova, na Instagram profilu Centra za promociju nauke biće organizovana Virtuelna naučna pravionica, kroz koju se kombinuje umetnost, nauku i stvaranje.

Ovaj put, priče o nauci pričaju se senkama, a naučni demonstratori i demonstratorke pokazaće kako se na neobičan način i uz maštovitu upotrebu svakodnevnih predmeta koji nas okružuju može predstaviti ono što nas najviše oduševljava u nauci. Svi učesnici će imati priliku da se uključe u program uživo i predstave svoje kreacije.

Priče naših Lica nauke biće prikazano i kroz postavku u izlogu Mikrogalerije Centra za promociju nauke, u Ulici kralja Petra 46.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter