Izvor: TANJUG
10.12.2023 u 22:27
0

NJEGOVA IGRA ILI VERA U SLOBODU GOVORA: Mask ponovo odobrio nalog teoretičara zavere Aleksa Džonsa na Iksu

Džons je poznat po tome što je rekao da je masakr u jednoj školi bio samo namještaljka koju su uradili protivnici nošenja oružja

– Vlasnik platforme Iks Elon Mask odobrio je danas reaktivaciju naloga teoretičara zavere Aleksa Džonsa na toj društvenoj mreži, nakon ankete sprovedene među korisnicima.

Većina korisnika platforme Iks glasala je da se ponovo aktivira Džonsov X nalog, a rezultat je potvrdio i Mask

KUVAJU TU UKRAJINSKU KAŠU, KRVAVU I STRAŠNU: Marija Zaharova žestoko osudila Zapad

Vratiti Aleksa Džonsa na ovu platformu? Voks Populi, Voks Dei“, objavio je Mask u subotu, koristeći latinsku izreku koja znači glas naroda je glas Božji, prenosi Rojters.

Nekoliko sati nakon Maskove odluke, Džonsovi postovi na mreži Iks su ponovo bili vidljivi.

Anketa je bila otvorena 12 sati, a konačni rezultati su pokazali da je oko 70 odsto anketiranih glasalo za reaktiviranje Džonsovog naloga

Tadašnji Tviter je 2018. godine trajno zabranio Džonsov nalog i njegovu veb stranicu Infovars, uz obrazloženje da je prekršio pravila ponašanja na toj društvenoj mreži.

Džons je na mreži Iks (ranije Tviter), između ostalog, u više navrata nazvao prevarom pucnjavu u školi Sandi Huk 2012. godine, u kojoj je ubijeno dvadesetoro dece i šestoro odraslih, tvrdeći da je masakr bio iscenirana vladina akcija da bi se Amerikancima uzelo oružje i da „niko nije umro“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter