Izvor: tanjug
19.12.2022 u 13:20
0

TVITERAŠI ŽELE DA VIDE LEĐA ILONU MASKU! Više od polovine anketiranih je glasalo za ostavku

Anketa koju je vlasnik Tvitera Ilon Mask pokrenuo na ovoj socijalnoj platformi pokazala je danas da oko 57,5 odsto tviteraša želi da Mask da otkaz na mesto šefa Tvitera, dok je 42,5 odsto bilo protiv.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U anketi je učestvovalo oko 17,5 miliona korisnika Tvitera. 

Mask je u nedelju saopštio da će prihvatiti rezultate ankete, ali nije izričito rekao da će dati ostavku na mesto šefa Tvitera ako rezultati pokažu da to treba da uradi.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter