Izvor: Kurir.rs
06.10.2023 u 10:22
0

OŽENIO LUTKU ZA ODRASLE, PA OTKRIO SVE DETALJE NJIHOVOG INTIMNOG ŽIVOTA: Psuje, ali ima vrlo nežnu dušu!

Jurij Toločko, bodibilder iz Kazahstana, oženio je svoju seks lutku Margo i napravio pravu pravcatu svadbu – sa desetinama gostiju, romantičnim prvim plesom.

Mladoženja se pojavio u crnom odelu, sa kravatom, dok je mlada bila u čipkastoj beloj venčanici, a snimak prvog plesa objavljen je na njegovom Instagramu. Na prvi pogled izgledaju lepo, kao pravi bračni par, onda shvatite da je mlada zapravo seks lutka, a ne osoba.

Na snimku koji je objavio na Instagramu vidi se kako Toločko stavlja prste na mladinu ruku, a zatim je pred svima poljubio Margo, baš kako tradicija nalaže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yuri Tolochko (@yurii_tolochko)

Iako se ovaj brak nikako ne bi mogao nazvati tradicionalnim, bio je očekivan jer je Jurij još u decembru prošle godine zaprosio svoju lutku-devojku. On sebe opisuje kao „seks manijaka“, dok za Margo kaže da je temperamentna – „psuje, ali ima vrlo nežnu dušu“. Njih dvoje inače zajedno idu na putovanja, odakle Juri redovno objavljuje fotke, a Marko čak i vežba sa svojim suprugom.

Ovaj neobičan muškarac kaže da je svoju sadašnju suprugu prvi put upoznao u klubu kada ju je spasio od nasrtljivih muškaraca, a trebalo je da se venčaju još u martu, ali ih je pandemija u tome sprečila. Toločko se inače izjašnjava kao panseksualac, i može da se zaljubi u „lik, sliku, dušu, osobu“.

Kada je reč o seksualnom životu sa Margo, kaže da ga njihova priča uzbuđuje mnogo više od samog seksa. Voli BDSM, a o Margo kaže: „Volim da me muči, mogu da podnesem mnogo bola. Volim i da budem dominantan. Margo je sposobna za mnogo toga za šta drugi ljudi nisu“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter