Izvor: BSC happy/alo.rs
25.11.2023 u 11:54
0

RODILA TROJKE I RAZVODI SE: Preko OVIH reči nije mogla da mu pređe

Jedna žena je na društvenim mrežama otkrila da se razvodi od supruga nakon što je na svet donela tri devojčice.

Ona i njen suprug bili su presrećni kada su otkrili da je njihova prva beba dečak jer je on oduvek želeo sina. Ali, tragedija se dogodila kada se dete rodilo mrtvo. Nakon što su dobili trojke, i to tri devojčice, muž je tvrdio je da je trebalo da mu rodi „barem jednog sina“ jer mu je prvog „ubila“.

Nakon toga ona je donela odluku o razvodu jer je shvatila da ne želi da ona i njene ćerke žive u takvom okruženju. Odlučila je da će se razvesti od supruga kako bi svojoj porodici omogućila odrastanje na dobrom mestu gde će se osećati sigurno.

-Razvešću se od muža. Pokazao je kakav je čovek i ne želim da živim niti odgajam ćerke u takvom okruženju. Preseliću se kod brata i zeta tokom svega ovoga. Oni imaju lepu, veliku kuću u kojoj ja mogu da imam svoju sobu i dečju sobu za trojke. Prvo sam se brinula da ćemo možda ja i tri bebe biti preveliki teret za njega i mog zeta, ali su me uveravali bi voleli da dođemo- napisala je žena na Reeditu.

Znala je da će sve biti u redu kada joj je brat ponudio da postavi bebi monitor u njihovu spavaću sobu nakon što se jedna od njenih trojki probudila tokom noći.

-Nakon što je moj suprug došao iz crkve i video da je većina mojih stvari nestala, konstantno me zvao, ali ga je moj zet nazvao umesto mene i rekao da će platiti mom mužu terapiju za njegovu tugu zbog našeg sina i takođe mu rekao da me ostavi na miru. Suprug od tada nije pokušao da me kontaktira, a mom zetu još nije odgovorio na ponudu terapije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter