Izvor: Happy BSc Portal/magazin.novosti.rs
18.01.2024 u 08:15
0

ŽELJA ZAMIŠLJENA NA KRSTOVDAN JE JAČA OD SVEGA: Evo zašto NIKAD ne smete da gubite NADU

Kako da pravilno zamislite želju na Krstovdan kako bi se ostvarila.

Pred nama su tri veoma velika i moćna praznika u januaru: Krstovdan, Bogojavljenje i Sveti Jovan.

Iako je u crkvenom kalendaru obeležen sa crnim slovom, Krstovdan se poštuje i praznuje veoma pobožno, sa strogim postom koji podrazumeva suvu hranu i vodu, ali i sa iskrenom molitvom.

Ovim rigoroznim postom na vodi i hlebu, telo se priprema za ispijanje bogojavljenske vodite koja se uzima u hramu, sutradan na Bogojavljenje.

Noć između Krstovdana i Bogojavljenja smatra se najmagičnijom od svih. Hrišćani veruju da se upravo ove noći nebo otvara, a Bog sluša naše molitve. Stoga budite pažljivi šta tražite i na koji način to radite.

TAJNI JEZIK: Biljke koje „razgovaraju“ jedna sa drugom (VIDEO)

Dobro razmislite koliko vam je važno to što tražite, a onda sa punom verom, u ponoć, podignite glavu ka nebu i u sebi izgovorite svoju želju.

Postoji jedno pravilo koje kaže da pre nego što zaželite želju treba da sebi postavite jedno pitanje: Da li će mi ova želja biti važna za pet godina? Ako je odgovor DA, onda je izgovorite baš ove noći.

„Šta god da nameravaš, oslušni savet neba. Sve što tkaš, vezuj konce za nebo,“ rekao je sveti vladika Nikolaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter