Izvor: BSC HAPPY
09.10.2023 u 21:10
0

NE PROPUSTITE NOVU EPIZODU: Evo zašto je glavni junak serije „Ženskaroš“ ljubimac žena širom sveta (FOTO)

Ne propustite novu epizodu serije "Ženskaroš" svakog radnog dana od 23 časa samo na Happy TV.

Turski glumac Mert Ramazan Demir sušta je suprotnost liku Ferita kog tumači u seriji „Žesnskaroš“: skroman je, pristojan i vredan, a iako su ga povezivali s mnogim djevojkama – pa i s partnerkom iz ove serije – tvrdi da je slobodan.

Kad bi postojao harem za muškarce, svaka bi sultanija poželela da u njemu bude i turski glumac Mert Ramazan Demir jer, osim što je nadaren za glumu, glavni junak serijala „Ženskaroš“, ima smisla i za pisanje, pevanje kao i razne sportove, a pritom je i vrlo zgodan.

Nije stasit poput kolega Kenana Imirzaliogla (Ezel) i Buraka Ozčevita (Bali-beg) – visok je 178 centimetara – ali njegove tople tamne oči ženama su prosto neodoljive.


U medijima je povezivan sa mnogim devojkama, pa i sa partnerkom iz serije „Ženskaroš“ Afrom Saracoglu. Pojavile su se čak i glasine da je Afra upravo zbog Merta ostavila svog tadašnjeg dečka.

NE PROPUSTITE NOVU EPIZODU SERIJE „ŽENSKAROŠ“: Uverite se zašto su Ferit i Sejran omiljeni par sa malih ekrana! (FOTO)

Međutim, glumac je to demantovao i tvrdi da je slobodan.

Zato drage dame ne propustite novu epizodu serije „Ženskaroš“ svakog radnog dana od 23 časa samo na Happy TV.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter