Izvor: Informer
31.12.2021 u 21:40
0

DIVA U 5 DO PONOĆ: Kako da skinete TRAGOVE UMORA i OSVEŽITE se pred DOČEK?

Ostalo vam je samo par sati do dočeka Nove godine, a vi niste stigli kod pedikira, manikira, kozmetičara.

Danas ste radili, bili u kupovini, završne su pripreme i nabavke za doček Nove godine, ali vi niste stigli da se sredite? Nema razloga za očaj.

Napunite kadu vodom, dodajte dve kašike meda i dve kašike mleka u prahu ili pola litre mleka i eto tople kupke. Lezite 15 minuta, preporodićete se. Isturpijajte pete, uradite brzi pedikir. Namažite vitaminsku kremu i uvijte noge u samolepljivu foliju. Posle 15 minuta obrišite višak kreme, ako je ima, i nalakirajte nokte. Počupajte obrve dok su još meke posle tuširanja. 

Najbolji način da osvežite oči jeste da stavite kolutove krastavca ohlađene u frižideru. Stavite na oči kao masku 10-15 minuta. Takođe možete staviti i ohlađene filter kesice čaja od kamilice, one će vam pomoći u kontroli natečenosti očiju, podočnjaka ili znakova umora.

Ako imate vremena pomešajte kafenu kasičicu jogurta i kašiku meda. To stavite kao masku na predeo oko očiju i isperite posle 15 minuta. Nanesite kvalitetan korektor ispod očiju, nemojte da preterujete sa količinom. 

Ako su problem akne, nemojte da ih istiskujete. Stavite masku od grožđa (napravite kašu) i držite je 15 minuta. Enzimi iz grozđa deluju antibakterijski i smiruju upalne procese. Nakon maske nanesite korektor na bubuljice i tečni puder na lice. Dalje nastavite da se šminkate za svoj doček Nove godine. 

Da biste uklonili tragove umora na očišćenu kožu nanesite masku od banane koja koži vraća svežinu, a istovremeno rešava problem naduvenog lica. Izgnječite bananu viljuskom i nanesite smesu na lice. Lezite i opustite se 15 minuta, pa uklonite masku mlakom vodom. Nakon toga nanesite kremu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter