Izvor: happyBSC
24.09.2020 u 14:31
0

HIT FRIZURE! Ovako se slavne ličnosti pripremaju za jesen (FOTO)

Iako je duga kosa za mnoge žene standard od kojeg ne odstupaju, mnoge slavne ličnosti od Dženifer Lopez, Karli Klos, Džesike Častajn, Aleks Čung ili Kati Holms na najbolji način dokazuju kako je kosa srednje dužine apsolutni hit ove jeseni.

Potvrdili su to na društvenim mrežama i frizeri koji se brinu o njihovoj kosi, a jedan od njih je i Kris Apleton, frizer slavne pevačice Dženifer Lopez, čijim se rukama ona uvek prepušta.

View this post on Instagram

@lorealpro #iNOA #onlyinsalon #lafrench

A post shared by Alexa Chung (@alexachung) on



Ukoliko razmišljate o osveženju imidža ove jeseni, nećete pogrešiti ako se baš po uzoru na ove lepotice odlučite na dužinu kose koja ne prelazi ramena. Reč je o klasičnoj dužini koja nikad neće izaći iz mode, a osim što je vrlo ženstvena, ova je frizura zahvalna i za održavanje. Važno je, pojašnjavaju stručnjaci, da je kosa ošišana u slojevima kako bi se stvorio utisak većeg volumena.

– Ovo je prema mom mišljenju savršena dužina – napisao je poznati frizer u opisu fotografije Dženifer Lopez.

View this post on Instagram

Found my own private island… it’s called my bed.

A post shared by Jessica Chastain (@jessicachastain) on



Vrlo je tražena i takozvana „neuredna“ varijanta boba, ležernog i šarmantno razbarušenog izgleda koji godinama nosi britanska ikona stila Aleksa Čung.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter