Izvor: ALO
23.10.2021 u 20:36
0

Muči vas PERUT, e pa neće još dugo! Rešite problem uz pomoć ovih ČAJEVA

Šamponi i regeneratori sadrže razne biljke, ali u premalim količinama da bi bile efikasne. Zbog toga moramo sami da se postaramo da naše kosa dobije sve što joj treba.

Ruzmarin pomaže u uklanjanju peruti, stimuliše rast kose i vraća joj sjaj. Tako da običnim šamponima možete dodati nekoliko kapi eteričnog ulja ruzmarina.

PROČITAJTE JOŠ:OVA FRIZURA ĆE BITI HIT JESENI: Edita Aradinović i Sara Jo PRESUDILE

Naravno možete i sami napraviti vodu za ispiranje kose tako što ćete šaku listova ruzmarina skuvati u 250 ml vode od 10 do 15 minuta – a ovaj čudotvorni preparat možete da čuvate u frižideru i do nedelju dana. Nakon pranja kose, prelijte kosu sa ovom vodom, a zatim je dobro isperite. 

Međutim, ako imate svetlu kosu onda je poželjno da koristite čaj od kamilice!

Dve pune šake kamilice treba da stavite u pola litre vode i da kuvate 20 minuta, takođe se savetuje da dodate koju kap sveđeg limuna.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter