Izvor:
21.08.2019 u 20:48
0

NEPREVAZIĐENA ITALIJANSKA MODA: Šta će biti TREND 2020. !

Izgleda da se klasični modni detalji i svedene kombinacije, kao i neutralne boje ponovo vraćaju u modu. Modna revija Maks Mare održana 4. juna 2019. godine u Novom muzeju u Berlinu glavni akcenat je stavila na jasnu liniju krojenja, a među modelima zapazićete i plisirane suknje, elegantne haljine, kao i epolete na ramenima, a kolekcija revije daje šmek starih vremena sa dozom modernog.

Svi modni portali preneli su utiske sa ove izvanredne revije, koja je za motiv imala i tridesetogodišnjicu od pada Berlinskog zida.

Muza kolekcije je čuvena glumica Marlen Ditrih, čija hrabrost se ogledala u modnim komadima koje je birala. Ona je tridesetih godina pošlog veka nosila muška odela i dalje je bila jedna od najpopularnijih glumica. Muzičar Dejvid Bouvi je takođe predstavljao inspiraciju za ovu kolekciju, jer je uvek bio ispred svog vremena.

Boje koje vladaju u ovoj kolekciji su bela, boja peska, tamno crvena, pepeljasto plava, metalik i zlatni tonovi.

Odela su krojena po meri žene koja zna šta želi. Široke nogavice, dugački sakoi i efektni detalji čine da se osećate kao da plivate u njima.

lepaisrećna.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter