Izvor: happybsc
18.01.2021 u 09:53
0

O OVOME SANJATE Tri kupke koje će vam vratiti energiju

Veliki deo mitske lepote Kleopatra je dugovala kupkama od magarećeg mleka i meda. Međutim, važno je prilagoditi tip kupke efektu koji želite da postignete.

Kupka od borovnice

Eterično ulje od borovnice pobrinuće se za sprečavanje razvoja gljivica i bakterija, smanjenje bolova i grčeva i snažno detoksikaciono dejstvo.

OVO MORATE ZNATI

Frilenseri na sastanku danas sa premijerkom Anom Brnabić

DANAS SAHRANA ŽRTAVA TROSTRUKOG UBISTVA: Porodica se potresnim rečima oprašta od Bisere i njenih roditelja

MIKA ALEKSIĆ DANAS PRED TUŽIOCEM: Vlasnik škole glume osumnjičen da je napastvovao PET svojih učenica

ZA STARIJE ĐAKE NASTAVA PO MODELU IZ SEPTEMBRA

ZAVRŠEN RASPUST: Evo kakva pravila važe na početku drugog polugodišta – ko nastavu prati uživo, ko onlajn

Ukoliko želite da uživate u ovoj kupki u punu kadu dodajte 3 kapi ulja od borovnice i šaku kuhinjske soli.

Kupka od đumbira

Đumbir će vašem telu pružiti mnoštvo pozitivnih stvar. Nakon ove kupke vaši mišići biće opušteniji što je jedan od antistres delovanja. Takođe, đumbir će dodatno poboljšati vaš imunitet. Đumbir je u kupkama poželjan u svim svojim oblicima, bilo da se radi o prahu ili svežem plodu.

Kupka od Epsom soli

Epsom soli pomoći će otpuštanju štetne hemikalije koje nakupljamo u svom telu kroz proizvode koje svakodnevno unosimo i koristimo, pomaže da se nadoknadi izgubljeni magnezijum u telu. Ukoliko se želite opustiti uz ovu kupku biće vam šaka Epsom soli i 10 kapi eteričnog ulja po sopstvenom izboru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter