Izvor: Objektiv
28.09.2021 u 13:26
0

SAČUVAJTE JE: U četiri koraka pripremite kožu za hladne dane

Vreme je da pripremite lice za zimu

 PROČITAJTE JOŠ: „NAPRAVIO SAM DIVAN MOST IZMEĐU NJUJORKA I BEOGRADA“: Dejan Jelača EKSKLUZIVNO otkriva trenutnu situaciju u Americi! (INTERVJU/FOTO)

Posle dugog i veoma toplog leta, sa dolaskom jeseni, počinje i sezona hladnih dana.

Zato je veoma važno na vreme pripremiti kožu za zimu.

Ukoliko želite da vaše lice izgleda sveže, blistavo i mladoliko onda ispoštujte ova 4 ključna koraka:

1. Piling

Da bi koža disala neophodno je uraditi piling barem jednom nedeljno, a naročito tokom jeseni. Zbog vetra koža se peruta, nakuplja se prljavština, a usled toga ona se brže masti. Piling će ukloniti mrtve ćelije i ukloniti sebum, a samim tim lice će “prodisati”.

PROČITAJTE JOŠNEOPISIVA TUGA! Velika porodična tragedija zadesila našu poznatu glumicu!

2. Hranjiva krema

Po pravilu, hladnije vreme znači i suvlju kožu. Vetar i hladnoća je isušuju i umeju da stvore oštećenja na licu ako se ono ne neguje na adekvatan način. Sada je pravo vreme da pređete na bogatije i masnije kreme.

3. Obratite pažnju na predeo oko očiju

Oči su posebno osetljive na jake sunčeve zrake kojima su izložene tokom leta. Kako biste sanirali posledice negujete ovo područje kremom sa hijaluronom.

4. Negujte usne

Ne zaboravite na negu usana. Usne su tokom vrelih dana “propatile”, a ni hladnije vreme im ne pogoduje. Baš zato i one zaslužuju jednaku negu kao i ostatak lica.

Prvi korak je piling koji možete raditi dva puta nedeljno, a nakon toga sledi nega nekim kvalitetnim i hranjivim balzamom.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter