Izvor: Objektiv.rs
22.07.2021 u 07:46
0

VIZUELNO SUŽAVA STRUK: Modni trik koji Sara Džesika Parker koristi već GODINAMA!

Glavna glumica popularne serije uvek ima upečatljiv stajling

PROČITAJTE JOŠ

VULIN: „Kurti opstruiše pregovore Beograda i Prištine“

NESTAO LAŽNI HIRURG! Nadrilekar prodao kuću sa majkom i pobegao!

KRIMINOLOG PORUČUJE! Evo kako se treba odbraniti od napadača! Sve o slučaju koji je zapanjio Srbiju! (VIDEO)

„BIĆE JOŠ DOBROG ROKA U VREMENIMA KOJA DOLAZE“: Yu grupa i Dragi Jelić za HAPPY BSC povodom „zlatne svadbe“ (INTERVJU/FOTO)

Kako je najavljen nastavak serije “Seks i grad”, mnogi ga sa nestrpljenjem očekuju. Serija će nositi naziv “And Just Like That”, gde će uloge Keri, Mirande i Šarlot vratiti Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis.

Snimanje novih epizoda u njujorškoj četvrti Soho privlači poglede poznanika, a pitanje je šta je upečatljivije: novi izgled glumica koje ponosno nose godine i glume uloge koje smo obožavali početkom dvehiljaditih ili nove modne kreacije.

Sara Džesika Parker, koja ponovo glumi Keri Bredšo, stigla je na snimanje nove epizode u košulja – haljini boje lavande.

Model A – kroja fantastično stoji lepoj 56 – godišnjoj glumici, a vitak struk je naglasila i suzila vizuelno crnim kaišem.

Omiljeni crni kaiš ovakvog modela smo imali priliku da vidimo još u prvom filmu “Seks i grad” iz 2008. godine.

Keri Bredšo se sa crnim kaišem pojavila mnogo puta i u filmovima, i u seriji, a ovo su samo neke od prilika kada smo je videli sa omiljenim detaljem koji je mnoge kombinacije učinio nenadmašnim.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter