Izvor:
11.04.2019 u 14:30
0

ŽENE OBRATITE PAŽNJU! POZNATA INFLUENSERKA EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: Ovi AKSESOARI vladaće „Instagramom“ u narednom periodu! (FOTO)

Poznata influenserka Nastasija Stošić otkrila je specijalno čitateljkama portala Happytv.rs kako da se stilizovaju za sezonu proleće/leto, a ne pogrešiti.

Naime, Stošićeva je svim ženama dala interesantne modne predloge, i priznala koji su to goreći aksesoari koji će vladati "Instagram" u narednom periodu.

Verovatno su devojke primetile da su ovog proleca/leta aksesoari najpopualriniji.
– Velike/male sa perlama ili bez šnale za kosu su definitivno opet in! Rajfovi kao i krupan nakit su isto često uključeni u dobrom outfitu.
– I ako nisam veliki ljubitelj, čienjenica je da su floroscentne boje aktuelne, te ih devojke kombiniju sa over-sized sakoom, bilo da su u putianju samo majicice ili i kratke helanke od likre.
– Patike poznatije kao “dad’s” shoes su još uvek in, trend koji je balenciaga predstavila prosle godine sada je već propraćen sa strane svih modnih kuća.
Ja lično uvek volim dobar džins i kratke majičice, pored toga što je praktično, uvek može dobro da se iskombinuje sa aktuenlim trendovima kao sto su šnalice, mini torbice itd
– otkriva Stošićeva.

Happytv.rs
Foto: Arhiva; Instagram (Printscreen) nastasijastosic)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter