Izvor: HAPPYBSC
25.01.2024 u 01:03
0

DOSTOJANSTVO NA PRVOM MESTU: Jokić otkrio zašto nije hteo da priča o Milojeviću „Neću da pravim cirkus od toga“

Srpski košarkaš Nikola Jokić bio je samo jedan od onih koji su pogođeni tragičnom vešću.

Smrt Dejana Milojevića je rastužila mnoge u srpskoj košarci, jer je Milojević prošle srede preminuo u Sjedinjenim Državama u 47. godini od posledica srčanog udara.

SRBIN JUNAK TRIJUMFA: Jokić TROJKOM u poslednjoj sekundi ODLUČIO

Ne tako dugo nakon što se poslednji put sreo sa Jokićem na terenu, njegovog nekadašnjeg trenera iz Mege više nije bilo. U danima za nama Jokić je bio jedan od retkih koji nisu pričali o tome što se desilo, sve do sada, kada američki Denver Post piše o razlozima zbog čega.

O Milojevićevoj smrti je pričao Majkl Meloun, trener Denvera, ali ne i Nikola koji je sada rekao da je voleo legendu srpske košarke.

„Nisam hteo da pravim cirkus od svega toga. Moja cela porodica je bila šokirana. Volim celu njegovu porodicu“, rekao je Jokić posle pobede nad Indijanom Pejsers (114:109).

Uz Jokića su prethodno u Vašingtonu bile ćerka i supruga, Ognjena i Natalija, što nije tako često kada je reč o gostovanjima, što su američki mediji takođe primetili.

Milojević je Jokića u Megi afirmisao kao igrača, mada je i sam govorio da bi Nikola postao veliki igrač i bez njegovog doprinosa.

Od Milojevića su se oprostili i Golden Stejt Voriorsi, ali i Partizan i Mega kao njegovi nekadašnji klubovi u različitim fazama i delovima karijere, ali i brojni drugi ljudi i akteri u svetu košarke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter