Izvor: Alo.rs sport
22.01.2024 u 14:39
0

DIVAN DEČKO: Evo kako je Dušan Vlahović odgovorio na poređenja sa Kristijano Ronaldom

Fudbaler Juventusa Dušan Vlahović izjavio je da je srećan što je uspeo da pomogne svom timu da dođe do pobede protiv Lećea (3:0) u meču 21. kola Serije A, prenose italijanski mediji.

GOOOOOL! FANTASTIČNI DUŠAN NASTAVLJA DA TRESE MREŽE! Vlahović se ne zaustavlja, doneo VELIKU pobedu Juventusu u 92. minutu!

Juventus je sinoć u gostima pobedio Leće 3:0,a dva gola za torinski klub postigao je Vlahović.

Srpski fudbaler se nalazi na drugom mestu na listi strelaca Serije A sa 11 golova. Prvi je napadač Intera Lautaro Martinez sa 18 golova.

– Srećan sam, pogotovo što sam uspeo da pomognem timu. Ne bih mogao da postignem te golove bez pomoći ekipe. Zahvaljujem im se, želim da nastavimo ovako. Bila je ovo važna pobeda – rekao je Vlahović za DAZN.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter