Izvor: Tanjug
27.01.2023 u 23:06
0

Duško Ivanović nakon poraza od Partizana: „Rekao sam igračima da mirno spavaju, pa ćemo u sledećem meču videti šta će biti!“

"Partizan je bio strpljiv, mi nismo i to je rešilo pitanje pobednika", izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović nakon utakmice sa Partizanom.

Košarkaši Partizana pobedili su ekipu Crvene zvezde 79:78 (20:18, 25:19, 12:17, 22:24) u utakmici 21. kola Evrolige.

„Partizan je odigrao bolje od nas. Ključ meča je bilo strpljenje. Velika razlika između osvojenih i izgubljenih lopti je posledica strpljenja. Želeli smo brzo da dobijemo utakmicu, ali to tako ne ide. Rekao sam igračima da mirno spavaju, pa ćemo u sledećem meču videti šta će biti. Zašto sam često izvodio iz igre Nedovića? Pa svi treneri su malo ludi, a svi mogu da budu treneri. Nemam zaista zamerki, ponavljam, rekao sam momcima da mirno spavaju. Što bi rekao veliki zvezdaš Matija Bećković, ćeraćemo se još. Suđenje neću da komentarišem”, izjavio je Ivanović.

OSVETA „CRNO-BELIH“ Partizan savladao Crvenu zvezdu 79:78 u drugom evroligaškom derbiju! (GALERIJA)

Osvrnuo se trener „crveno-belih“ i na ambijent u hali.

„Čestitam navijačima, atmosfera je bila fenomenalna. Da li sam video transparent na tribinama gde su bili navijači Partizana? Zaista nisam. Poslali smo lepu sliku u Evropu, okrećemo se obavezama koje slede“, zaključio je Ivanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter