Izvor: kurir.rs
09.07.2020 u 22:15
0

BRANISLAV IVANOVIĆ SE HITNO VRATIO U SRBIJU: Razlog su PORODIČNI PROBLEMI!

Srpski fudbaler Branislav Ivanović je četiri kola pre kraja prvenstva Rusije zbog porodičnih problema morao da otputuje u otadžbinu.

Po povratku u Sankt Petersburg ga čega 14-dnevni karantin zbog kog su velike šanse da će bivši kapiten reprezentacije Srbije propustiti finiš prvenstva.

OBAVEZNO PROČITAJTE

EVO KAKO JE MAKRON DOČEKAO VUČIĆA (FOTO, VIDEO)

OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ IZ PARIZA I POSLAO PORUKU DEMONSTRANTIMA!

POSLEDNJI PODACI O KORONI Manje zaraženih, preminulo 11 osoba

KRIZNI ŠTAB PRESEKAO! Ovo su NOVE MERE!

POLICAJAC KOME SU OBE NOGE POLOMLJENE OPISAO KAKO JE ZADOBIO PRELOME: Pao sam i osetio veliku bol u nogama…

EVO ŠTA ZNAČE NOVE MERE U BEOGRADU Nema svadbi, proslava, a ima još

Pitanje prvaka je rešeno, Zenit je obezbedio šampionsku titulu te rezultati više nisu u prvom planu pa je od kluba Ivanović dobio zeleno svetlo da otputuje.

Iz porodičnih razloga se defanzivac vratio u Srbiju, špekulisalo se i o tome da bi mogao da promeni sredinu, ali će prema svemu sudeći pokušati da sa Zenitom osvoji i treću uzastopnu titulu.

Za tako nešto prvi preduslov je da ovog leta prihvati još godinu dana ugovora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter