Izvor:
26.01.2018 u 21:26
0

ĐUKIĆ HVALI POJAČANJA: Ivanović i Vakulko mogu sve!

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić zadovoljan je pojačanjima koja su stigla u klub u zimskom prelaznom roku i ne krije da ima velika očekivanja od, pre svih, Đorđa Ivanovića.

Najbolji igrač Superlige u jesenjem delu sezone stigao je iz Spartaka, ali Ivanović je poručio da se pritiska, niti težine dresa Partizana ni najmanje ne plaši. Naprotiv…

Ivanović je kvalitetan igrač, može da obavlja više funkcija u timu: zna da postigne gol, ali i da razigra saigrače, da uđe u prostore, ima dobar šut sa obe noge, deluje i po boku… Očekujemo mnogo i uvereni smo da će napredovati – ocenio je Đukić za Žurnal.

Novajlija iz Ukrajine Juri Vakulko takođe je sposoban da odgovori brojnim raznim zahtevima trenera.

Vakulko je plemenit igrač, može da nastupi na više pozicija. Krase ga agresija, dobra lopta, leva noga, može s boka da ulazi unutra, oslobađa prostor bekovima. Ima ga i u završnici, plus ima dobru defanzivu – nacrtao je profil novajlije trener Đukić.

Pluseve za do sada pokazano dobio je i novi levi bek Slobodan Urošević.

Partizan na mestu beka uvek traži i krilo! Urošević je dobar u defanzivi, ima visinu, ubacuje se, pojavljuje čak i u završnici. Dobro je pojačanje i pozitivan element u svlačionici – naglasio je Đukić.

Očekuje se da vrlo brzo stigne i pojačanje na poziciji zadnjeg veznog!

Zdjelar ili neko drugi. Stranac… – ostao je zagonetan Miroslav Đukić.

Happytv.rs/Žurnal
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter