Izvor: BSC HAPPY
08.03.2023 u 12:00
0

Poznati francuski novinar: Luka Modrić verovatno napušta Real, a prvi ‘pik’ mu je Ronaldov Al Nasr?

Madriđani mu zameraju igranje za Hrvatsku...

Poslednjih sezona u ovo doba godine svako malo stižu vesti oko statusa Luke Modrića u Real Madridu. Malo se piše da ostaje, malo da odlazi, pa da ga Anćeloti i Perez obožavaju, pa onda i da se Los Blankosi okreću pomlađivanju ekipe… puno je tekstova, još više spekulacija, ali ishod je na kraju isti – Luka Modrić produžuje ugovor s Realom do kraja iduće sezone, pa celi proces kreće ispočetka…

Sada bi situacija ipak mogla biti drukčija, barem ako je suditi prema izjavi poznatog transfer-novinara Santija Aoune. Fracnuski novinar naime tvrdi kako Modriću u klubu zameraju igranje za hrvatsku reprezentaciju, odnosno, smatraju da mu igranje za nacionalnu vrstu šteti budući da je na pragu 39. godine života… Ali, Luku Modrića te spekulacije ne zamaraju te se našao na popisu izbornika Dalića za predstojeće utakmice u kvalifikacijama za Euro protiv Walesa u Splitu i Turske u Bursi, a Modrić je najavio i igranje završnog turnira Lige nacija u junu..

Klub u kojem bi Modrić mogao nastaviti karijeru, tvrdi Aouna, je Al Naseir Kristiana Ronalda!

I ranije su se pojavile špekulacije oko mogućeg Modrićevog ‘umirovljenja’ u nekoj od lukrativnih, a opet ne toliko kvalitetnih lika poput američkog MLS-a ili saudijske Super lige, a sada je takav scenarij, barem ako je vjerovati francuskom novinaru, sve izgledniji.

Ono što je, nažalost, sigurno, Modrić će se vrlo teško umiroviti u nekom hrvatskom klubu.

Fudbalska legenda oduševljena Kovačićem: „Možete imati Mesija, Ronalda i Maradonu, ali ako nemate takvog igrača…“
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter