Izvor:
17.08.2019 u 14:24
0

RAD MENJA TRENERA: Bogdan Korak napustio klupu „građevinara“!

Klub sa Banjice rastao se sa šefom stručnog štaba. U Humsku će tim voditi pomoćnik Stojčevski.

Posle dva poraza, pa pobede u uvodne tri utakmice sezone, FK Rad se rastao sa šefom stručnog štaba.

Bogdan Korak, nekadašnji igrač, direktor i dojučerašnji trener "građevinara", podneo je ostavku nekoliko dana uoči utakmice protiv Partizana u Humskoj.

– Podneo sam neopozivu ostavku, zato što je tako trebalo da bude. Želim mnogo sreće igračima koji su bili fantastični i do poslednjeg momenta smo bili kao jedan tim. Nadam se da će uspeti da iznenade umorni Partizan i osvoje makar četiri boda u dva meča kod kuće sa Mačvom i Čukaričkim. Sa tim bodovima bili bi u vrhu tabele, što Rad i zaslužuje. S pojačanjima koja su stigla i koja će stići biće među prvih osam, što je i cilj – rekao je Korak za domaće medije.

Razloge odlaska nije hteo da obrazlaže.

– Nije se moglo dalje, ne bih više ništa komentarisao. Za jedne i za druge je bolje da neko drugi pokuša da napravi to što sam rekao. Nadam se da ću vrlo brzo imati ponude iz inostranstva i nastaviti trenerski posao – dodao je on.

Nedeljni meč protiv Partizana na Banjici je najavio pomoćni trener Srđan Stojčevski, jer je Korak u međuvremenu napustio klub. Njegov donedavni mandat trajao je od sredine aprila, kada je preuzeo "građevinare" i sa njima ostao u Superligi.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter