Izvor: BSC HAPPY
04.04.2023 u 20:10
0

UTORAK, A SPEKTAKL! Čekaju nas dva velika derbija u Italiji i Engleskoj

A večeras - spektakl! Juventus - Inter i Čelsi - Liverpul! Ne, nije Liga šampiona, iako je utorak, ovo su utakmice italijanskog kupa i engleske Premijer lige koje će definitivno ispuniti veče ljubiteljima fudbala.

Krenimo od ligaškog meča. I to kakvog. Posrnuli Čelsi (bez trenera) dočekuje posrnuli Liverpul. Bruno Saltor predvodiće „plavce“ nakon smene Grema Potera. U pitanju je njegov pomoćnik, kome je gazda Čelsija ukazao puno poverenje, bar trenutno, na ovoj utakmici, dok ne angažuje novog trenera.

Saltor vodi Čelsi umesto smenjenog Potera

A ko zna, možda i Saltor postane taj novi trener, zato će meč s Liverpulom biti od ogromnog značaja za njega. Više za njega, nego za Čelsi.

„Mi reprezentujemo Čelsi što znači da je pobeda uvek imperativ. Moramo da se pripremimo za meč protiv Liverpula koji iza sebe nema dobru sezonu, ali ima izvanredne igrače. Očekujem težak, intenzivan meč i nadam se dobrom rezultatu“, istakao je Saltor.

Tabela jasno govori da je klub iz Londona odavno izgubio svaku šansu da se nađe među četiri najbolja kluba koji će ići u Ligu šampiona. Četa Jirgena Klopa s druge strane ima još šanse da se priključi gornjem domu.

Uprkos svemu, kladionice za nijansu favorizuju Čelsi, kome kvota opada iz sata u sat. Ali pomenuti Klop se ne bi složio s tim:

„Želimo pobedu, to je jasno. Kao i ceo svet, ispratio sam dešavanja u taboru našeg rivala, opet su smenili trenera. Poznajem Potera jako dobro. Ljudi iz kluba su ti koji donose ovakve odluke, a na nama trenerima je da to prihvatimo kao deo biznisa. I to je to. Ali, čudna je nedelja za nama. Konte je smenjen prošle nedelje, pa onda Nagelsman, a sada Poter i Brendon. Sva četvorica imaju lepu budućnost u fudbalu, a ove situacije su samo deo posla kojim se bavimo“, istakao je Klop.

A šta očekivati u drugom spektakularnom meču večeri? Juventus – Inter! Dok klub iz Milana i dalje bije bitke u Ligi šampiona i u vrhu Serije A, Juventusu su preostala dva utešna izazova – u Ligi Evrope i Kupu Italije.

Alegri nije pričao o timu, pa je nepoznato da l će srpski tandem Vlahović – Kostić početi meč ili će kao za vikend ući s klupe. Jedno je sigurno, kladionice daju veće šanse Juventusu.

Tabela u ovom meču ne vrši glavnu ulogu, jer je u pitanju Kup koji se igra na dve utakmice polufinala. Večeras je prva, za dve nedelje revanš. Inter ne može da prestigne Napoli u trci za Skudeto, ali je rešen da sezonu kruniše peharima Kupa Italije i Lige šampiona.

Prvi put u istoriji fudbaler PAO NA DOPING koji koriste biciklisti
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter