Izvor:
14.02.2018 u 14:19
0

ZORAN TOŠIĆ ZNA KAKO SE POBEĐUJE VIKTORIJA: Već sam dao gol Plzenju!

Crno-beli sutra (21.05) u šesnaestini finala Lige Evrope dočekuju češki klub, koji je Bambi sa CSKA eliminisao 2013. godine

Protiv Plzenja po Bambijevom receptu. Fudbaleri Partizana u svojim redovima imaju igrača sa zlata vrednim iskustvom.

Zoran Tošić već je jednom punio mrežu češkog tima koji sutra uveče (21.05, stadion JNA) dolazi na megdan crno-belima u okviru šesnaestine finala Lige Evrope. Tošić je Viktoriji uzeo meru u dresu CSKA 2013, kada je zablistao golom i asistencijom.

– Sećam se dobro te utakmice. Drugo kolo grupne faze Lige šampiona, umesto u Moskvi, domaćini smo bili na stadionu Zenita, teren na našem nije bio spreman. Slavili smo u meču u kome sam najpre poravnao rezultat, a deset minuta kasnije asistirao Keisukeu Hondi za preokret – prisetio se Tošić.

On ističe da je ključno da mreža Partizana ostane prazna na meču u Humskoj, kako bi rasterećeni mogli na revanš u Češku.

– Plzenj je klub koji niti menja mnogo, niti menja često. Oslanja se na proverene snage, godinama igra u istom ili sličnom sastavu. Što duže budemo držali mirnom našu mrežu, to su nam veće šanse za pozitivan rezultat. Jasno nam je da gol u gostima u ovoj fazi takmičenja vredi duplo. Najbitnije je da mrežu sačuvamo netaknutom u Beogradu, a tek onda da navalimo ka suparničkoj – rekao je Bambi i dodao:

– Ima Partizan dosta kvalitetnih igrača u ofanzivi, sposobnih da ugroze gol – zaključio je Tošić.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter