Izvor: Tanjug
25.01.2023 u 18:35
0

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi od Ludogoreca 3:2 (3:0): „Poraz nije ugodan, ali ne boli kao što može da boli u pravim utakmicama!“

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Ludogoreca rezultatom 3:2 (3:0) u prijateljskom meču u turskoj Antaliji.

Strelci za „crveno-bele“ bili su Mirko Ivanić u 75. i Aleks Vigo u 90. minutu. Dva gola za Ludogorec postigao je Igor Tiago u 9. i 36. minutu, a jednom se u strelce upisao Bernard Tekpetej u 34.

Ovo je bio prvi poraz Crvene zvezde na pripremama u Turskoj.

“Bilo je puno loših stvari u prvom poluvremenu, ali sve u svemu dobili smo odgovore na neka pitanja, vezana za stvari u koje smo sumnjali, izjavio je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević nakon utakmice sa ekipom Ludogoreca.

“Ne bih taj rezultat uzeo kao ocenu svih igrača koji su igrali. U svakom slučaju u drugom poluvremenu mnogo je bio bolji odnos prema igri, više trčanja, više zalaganja i više mobilnijih igrača, bržih. Bili su orniji za igru. U prvom poluvremenu nismo uložili koliko je bilo potrebno da bi rezultat bio povoljniji. Borjan je imao sjajnu utakmicu. Iskreno, moglo je da bude i ubedljivije od tih 3:0 za Ludogorec u prvom poluvremenu. Sve u svemu, mislim da smo pokazali karakter. Poraz nije ugodan, ali ne boli kao što može da boli u pravim utakmicama”, izjavio je Milojević.

Bivša američka teniserka pozvala je čelnike Vimbldona da ukinu zabranu ruskim i beloruskim igračima: „Pustite ih da igraju i dobiju svoj novac!“

Osvrnuo se i na igru novog desnog beka „crveno-belih“ Alekse Viga.

“Jako korektan, malo je trenirao sa ekipom. Juče smo imali dosta intenzivan trening, tako da ga ne bih ocenjivao. Dosta dobrih stvari je uradio za poluvreme”, zaključio je trener „crveno-belih“.

„Crveno-beli“ su do sada pobedili Lehiju Gdanjsk (3:1), Nefči (1:0), Kopar (1:0) i Dinamo Tbilisi (3:2).

Crvena zvezda će poslednji pripremni meč u Turskoj odigrati za dva dana protiv Austrije Lustenau.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter