Izvor: Sportal
07.09.2023 u 16:08
0

KANAĐANI NERVOZNI NA TRENINGU: Nepristojno dobacivanje člana štaba dok je Pešić davao izjavu (FOTO)

Srbija je završila trening oko 17 časova po lokalnom vremenu, Svetislav Pešič je davao izjavu na parketu, ali je naš sastav malo probio termin i duže ostao na parketu.

To se nije dopalo jednom članu štaba Kanade, počeo je da viče dok je Pešić davao izjavu.

OGLASIO SE SELEKTOR UOČI MEČA SA KANADOM: „Sutra moramo da se borimo svim silama da im oduzmemo najjače oružje“

Još jednom je isti član štaba dobacivao kada je već sve završeno sa snimanjem. Sigurno je da je postojao i kulturniji način da se sve završi, naročito jer čak nisu ni svi igrači i članovi štaba Kanade došli. Svakako, jedan koš je već bio slobodan.

Nije bilo nikakvih skandala, ali je Kanada mogla daleko pristojnije da pristupi dolasku na parket, svakako je i PR Ivan Ivković sve brzo rešio jer je završio izlaganje Pešića. Inačen nije ni neuobičajeno da dolazi do ovakvih smenjivanja na parketu – satnice ekipa su tesne i uknapljene u minut – možda Kanada ima samo nervozu jer je imala samo dan manje za pripremu od Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter