Izvor: Tanjug
18.12.2022 u 10:40
0

11. KOLO REGIONALNE ABA LIGE: Košarkaši Crvene zvezde večeras dočekuju ekipu Mega basketa!

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20 sati na svom terenu dočekuju ekipu Mega basketa, u meču 11. kola regionalne ABA lige. 

VELIKI JUBILEJ Košarkaški klub Crvena zvezda odigraće protiv Armanija iz Milana 3.000. meč od osnivanja!

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović kazao je da „crveno-beli“ moraju da zaustave mlade i talentovane igrače Mege kako bi došli do pobede.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Mega je izuzetno mlada i talentovana ekipa, koja igra modernu košarku sa puno tranzicije.Radi se o timu koji ima puno kvaliteta i igra brzu košarku sa puno kontranapada. Moraćemo da ih zaustavimo kako bi došli do pobede, izjavio je Ivanović dan pre utakmice.

Crvene zvezda je trenutno peta na tabeli ABA lige sa osam pobeda i jednim porazom, dok je ekipa Mega basket poslednja na tabeli sa tri pobede i sedam poraza.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter