Izvor: BSC HAPPY
20.06.2023 u 20:38
0

BLISKI PRIJATELJ NATALIJE JOKIĆ ZA BSC HAPPY PORTAL: „Njih dvoje su se baš našli“

Glavni realizator kolektivnog gledanja finalne serije NBA lige, Miloš Mijić, sa ponosom je istakao da je finalno veče posetilo više stotina ljudi, kao i da je to bio minimalan gest za sve ono što je srpski as uradio za njihov grad!

Dok je ekipa „BSC Happy portala“ nekoliko dana obilazila rodni grad naše svetske zvezde, Nikole Jokića, imali smo priliku da popričamo i sa jednim od vodećih organizatora gledanja utakmica finala NBA lige koji je ujedno i prijatelj Natalije Jokić. Upravo iz sale u kojoj je košarkaš provodio sate i sate trenirajući od malih nogu, njegovi prijatelji su imali priliku da zajedno budu svedoci istorijskog trenutka.

JOKIĆEV KUM EKSKLUZIVNO ZA BSC HAPPY PORTAL OTKRIVA INTIMU: „Gledao sam ga dok je odrastao, svake godine idemo zajedno na Taru“ (FOTO)

Naš sagovornik Miloš Mijić, organizator događaja istakao je da je ideja došla sasvim spontano i da je to najmanje što su mogli da urade njegovi zemljaci.

  • Nikola je kao sportista i čovek zaslužio poštovanje i mislim da je to najmanje što smo mogli da uradimo za njega. Uz podršku grada Sombora, organizovali smo praćenje prve i finalne utakmicu u toj seriji. Naravno, prva utakmica nije bila toliko medijski ispraćena, došao je samo uži krug Somboraca i ljubitelja košarke. Međutim, poslednju utakmicu je ispratilo preko 300 ljudi, a sve se odigravalo u sali u Sokolskom domu – Partizanu. Ono što bih voleo da istaknem je da su dolazili ljudi iz okoline Sombora, Novog Sada, Beograda, pa čak i poznanici iz košarkaškog saveza Pančeva. Zanimljivost koju bih voleo da istaknem je, da je došao čak jedan čovek iz Portugala. Trenutno, u toku je turnir u malom fudbalu u našem gradu, ceo dan je proveo sa nama, a kasnije je i ispratio utakmicu. Zaista smo se potrudili da ga domaćinski ugostimo.

Najpoznatiji Somborac nije znao dešavanja iz grada na severu Vojvodine, ali predstavnici i rukovodstvo KK „Džoker“ su takođe podržali organizaciju i pomogli da se sve realizuje i isprati veliki spektakl.

  • U tom momentu Jokić je bio u strogom karantinu i nikako nije moglo da dođe do njega ono što smo pripremili. Već posle prve utakmice, američki novinari su mu preneli informaciju da Somborci organizovano prate njegove utakmice i on je to sa oduševljenjem prihvatio. To je za celu njegovu porodicu i klub bilo fenomenalno.


Do poznanstva sa Nikolom došlo je preko supruge Natalije Jokić, o kojoj Miloš ima samo reči hvale. Ona takođe ima svoj uži krug prijateljica sa kojima provodi slobodno vreme u Somboru.

  • Natalija i ja smo školski drugari, družimo se privatno, a i znamo se iz grada, ponekad smo zajedno izlazili. Nikola se u tom periodu više družio sa ljudima iz sveta košarke. Njih dvoje su se baš našli. Ona je skroz prirodna devojka, zajedno su veoma skromni i ne vole da se eksponiraju. Uglavnom vreme provode sa prijateljima i porodicom, a sada kada su postali roditelji i u toj ulozi se sjajno snalaze – objasnio je Mijić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalija Jokić (@jokic.natalija)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter