Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
24.12.2023 u 19:42
0

OBRADOVIĆ POSLE PORAZA: „Kad radim takve stvari, onda je sve jasno… Mnogi nisu došli na utakmicu“

Košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju Zadru (84:68) u 13. kolu ABA lige i tako su upisali već četvrti poraz u regionalnom šampionatu u aktuelnoj sezoni.

Kakav meč očekuje crno-bele moglo se zaključiti od samog početka, a rival je sjajnom defanzivom samo opravdao epitet jednog od najugodnijih rivala u ABA ligi.

Nakon meča Željko Obradović je najpre čestitao igračima i navijačima domaćeg kluba i zahvalio se na ovacijama koje je dobio.

– Želim da čestitam ekipi Zadra na pobedi. Milsim da su ušli dobro u utakmicu, igrali su neuporedivo bolje od nas, neuporedivo više želje, agresivnosti. Srećan Božić svima koji slave, kao i što vama želim srećan Božić i novogodišnje praznike. Izvanredan ambijent, košarkaški pravi. Čestitam i navijačima Zadra. Hvala im na aplauzu koji sam dobio, najiskrenije.

Upitan da prokomentariše dolazak Džejlena Smita istakao je da ne zna ništa i da ima mnogo bitnije probleme ispred sebe.

– Nemam pojma, stvarno ne znam, mislim da je mnogo važnije da se bavim ovim ovde.

ZADRANI UKAZALI POŠTOVANJE ŽOCU: Evo kako je trener Partizana odreagovao (VIDEO)

Na početku duela odmah je zatražio minut odmora, a prema njegovim rečima ni slobodan petak nije pomogao da performans igrača bude bolji.

– Jasno je ako sam primoran da prvi tajm-aut zovem posle nepunih dva minuta igre kako smo krenuli. Sve ono što smo pripremali, dogovarali se… Bili smo ovde tri dana, došli smo u petak ujutru, ali su imali taj dan slobodno ceo. Mislio sam da će im to pomoći da se odmore u glavama, ali večeras mnogi nisu bili na utakmici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter