Izvor: republika.rs
24.12.2023 u 20:29
0

REŠENO, STIŽE POJAČANJE! Hrvatski reprezentativac prelazi u Partizan!

Košarkaši Partizana dobili su novog saigrača! Džejlin Smit, kao što se pisalo prethodnih dana, stavio je danas paraf na ugovor sa crno-belima, što je potvrdio i klub. I to usred utakmice sa Zadrom.

Džejlen Smit je, prema zvaničnim informacijama, potpisao ugovor do kraja sezone i nosiće dres sa brojem 0.

Naturalizovani hrvatski reprezentativac će osnažiti konkurenciju na spoljnim pozicijama ekipe, s obzirom da pokriva mesto plejmejkera i bek-šutera. Partizanu je pojačanje bilo neophodno ako se uzme u obzir ozbiljna povreda Alekse Avramovića kog očekuje duža pauza.

PAKAO PARTIZANA U ZADRU: Crno beli doživeli težak poraz i dve teške povrede (FOTO/VIDEO)

Na početku sezone Smit je nastupao u redovima Virtusa iz Bolonje, ali je ugovor raskinut. Ono što je usledilo bila je potvrda navijačima Partizana da se nešto ozbiljno „kuva“. Naime, rođeni Amerikanac je promenio menadžersku agenciju da bi mogao da potpiše za Partizan.

Pre perioda u Italiji, Amerikanac je nastupao za Albi i Ludvigzburgu u Nemačkoj. U svom poslednjem evroligaškom meču za Virtus, pre dve sedmice ubacio je 10 poena, uz tri skoka, dve ukradene lopte i jednu asistenciju.

Novi košarkaš Partizan će u crno-belom dresu debitovati protiv Asvela u 18. kolu Evrolige. Do tada, koašarkaši aktuelnog šampiona AdmiralBet ABA lige moraće da izdrže suficit na bekovskim pozicijama, makar kroz evropsko tamičenje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter