Izvor: Arenasport.com
25.05.2023 u 08:08
0

POLICIJA POSETILA NBA ZVEZDU i utvrdila da nema razloga za brigu: Dža Morant nije planirao da naudi sebi

Košarkaš Memfisa Dža Morant, koji je poznat po svom temperamentnom ponašanju van terena, još jednom je uzburkao javnost, kada je juče okačio nekoliko objava na svom tviter profilu u kojima se oprašta od porodice, a u poslednjoj poruci je i kratko napisao "doviđenja".

Njegove objave na društvenoj platformi podgle su popriličnu „prašinu“ u Memfisu, naročito posle niza skandala koje je napravio u poslednjem periodu, pa je prema navodima američkih medija i policija morala da reaguje.

Kako prenosi TMZ, organi reda posetili su košarkaša u svom domu u Memfisu, gde su utvrdili da nema razloga za brigu, jer kako se navodi „Dža Morant nije imao nameru da naudi sebi“, već je želeo samo da napravi pauzu od društvenih mreža.

Podsetimo, Morant je i u prošlosti umeo da privuče pažnju javnosti čudnim objavama na socijalnim mrežama, pa je 14. maja suspendovan iz svih aktivnosti u ekipi Memfisa, nakon što je na instagramu objavio video u kom drži pištolj na mestu suvozača u automobilu svog prijatelja.

To je bio drugi put u poslednja tri meseca da je 23-godišnji košarkaš pokazao vatreno oružje na društvenim mrežama, nakon što je izvadio pištolj u jednom noćnom klubu početkom februara.

Posle prve objave, Morant je bio suspendovan na osam utakmica uz novčanu kaznu od 670 hiljada dolara, dok sada američki mediji spekulišu da ga čeka još oštrija kazna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter