Izvor: Happy BSC/Kurir.rs
03.11.2023 u 09:45
0

„TIM KOJI JE PROŠLE GODINE MORAO DA BUDE NA F4“ Ivanović hvali košarkaše Partizana, ovo će oduševiti navijače

Košarkaši Partizana večeras će od 20 sati i 30 minuta odmeriti snage sa Baskonijom u meču 6. kola Evrolige.

Nedavno je na klupu Baskonije seo doskorašnji trener Crvene zvezde, Duško Ivanović, pa će opet imati priliku da igra protiv Parnog valjka.

U razgovoru za lokalni „Noticias de Alava“, Duško ističe da njegova ekipa mora da veruje u sebe.

– Svi igrači su motivisani. To je put koji moramo da pratimo, da budemo strpljivi i da verujemo u sebe. Igrači to razumeju i nadam se da sutra mogu da odigraju dobru utakmicu – kazao je iskusni stručnjak i potom dodao:

– Da bismo pobedili moraćemo da odigramo dobru odbranu protiv jednog od timova sa najboljim ofanzivnim talentom u Evropi. Moraćemo to da radimo jako dobro i da budemo strpljivi u napadu – dodaje Duško.

TWITTER/PRINSCREEN

Ivanović je lepim rečima govorio o večerašnjem rivalu.

– Vrlo dobro se međusobno poznajemo. To je tim sa dosta talenta i koji igra intenzivnu odbranu. Težak rival, to je tim koji je prošle godine morao da bude na Fajnal foru – podsetio se Ivanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter