Izvor: Tanjug
03.06.2022 u 22:52
0

TRENER PARTIZANA POSLE POBEDE Željko Obradović otkrio: Čestitao sam igračima već na poluvremenu!

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović istakao je da je već na poluvremenu četvrte utakmice finala ABA lige protiv Crvene zvezde (112:84) čestitao svojim igračima na odličnoj igri.

„Čestitam igračima na odličnoj utakmici. U narednih par dana moramo da skupimo želje i morala da odigramo i tu petu utakmicu na ovom nivou. Igračima sam česttitao već na poluvremenu. Rekao sam im da su igrali izvanredno, pametno u napadu. To je bio problem u odta utakmica ove sezone. Nadam se da ćemo i u petoj utakmici imati dobar protok lopte u napadu“, rekao je Obradović posle utakmice medijima u hali „Aleksandar NIkolić“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Najtrofejniji evropski trener izrazio je nadu da će se posle pete i odlučujuće utakmice pričati iskjučivo o sportu.

„Utakmica će biti naporna, to je stvar volje, želje i htenja. Nadam se da čemo posle finalne utakmice svi pričati samo o košarci“, rekao je Obradović.

Obradović je osudio gest svog košarkaša Uroša Trifunoviča koji je došao u sukob sa trenerom Crvene zvezde Dejanom Radonjičem.

„Trifunović je strašno pogrešio. Posle utakmice sam se izvinio Radonjiču, a posle sam rekao i Trifunoviču i kapitenu Zagorcu da se izvine Dejanu Radonjiću. Nema nikakvog opravdanja za to što je uradio“, izjavio je Obradović.

IGRAĆE SE MAJSTORICA Sjajni Partizan savladao Crvenu zvezdu 112:84 i izjednačio na 2:2 u finalu plej-ofa ABA lige!

Trener crno-belih istakao je da će njegov tim morati da ponovi ovakvu partiju ukoliko želi da osvoji regionalno takmičenje i trijumfuje u „majstorici“.

„Moji igrači su odigrali oko 80 ovako velikih utakmica, a igrači Zvezde oko 200. Da bismo imali šanse, moramo da igramo na ovakvom nivou. Nemam dilemu da će Crvena zvezda igrati drugačije nego večeras“, rekao je Obradović.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter