Izvor: Tanjug
08.01.2021 u 14:55
0

UNEĆU PIŠTOLJ I PUCAĆU GA U GLAVU: Lebronu stigle jezive PRETNJE, uplašen

„U četvrtak, 19. februara, idem na meč između Netsa i Lejkersa. Uneću pištolj sa slike na utakmicu i upucati Lebrona Džejmsa u glavu tokom tajmauta. Upozoren si, Lebrone“, napisao ja ovaj „bolesnik“

Jedan ludi navijač, odnosno “antinavijač” Lebrona Džejmsa poslao mu je sramnu poruku putem Instagrama pre nekoliko dana.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

KON PODELIO STATUS ČLANA PORODICE: 9 lekara je bilo na respiratoru, sad ih je 7… Umrli su

DANAS JE DRUGI DAN BOŽIĆA: Slavi se Sabor Presvete Bogorodice, običaji su brojni

PRODUŽENA ZABRANA: Grčka ipak ne otvara granice građanima Srbije

BELI POKRIVAČ RASTE: Blizu pola metra snega u Ivanjici i Sjenici, 17 sela bez struje

IZLILE SE REKE, POPLAVE! Najkritičnije u Đakovici, policija najavila evakuaciju!

Zbog nje mu sada preti da završi iza rešetaka.

Vrlo brzo je obrisao ono što je poručio, ali problem je u tome što internet sve pamti:

“Želeo bih da se javno izvinim što sam pretio Lebronu, pošto je u pitanju bila šala. Shvatio sam da se sa nekim stvarima ne treba šaliti i da ih mogu uzeti za ozbiljno. Imam preko 500 zahteva za poruke i zbog toga ću se malo utišati. Neko je ovo objavio na Tviteru. Možete da me mrzite koliko god hoćete, ali ja se izvinjavam. Kada bih mogao da se vratim u prošlost, sigurno bih dva puta razmislio pre nego što bih objavio onako nešto”, pokušao je da se odbrani, ali nije mu pošlo za rukom.



Ponavljamo, zbog ovoga je počela opsežna istraga, zbog koje bi “počinilac” mogao da dobije i krivičnu prijavu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter