Izvor: BSC HAPPY
16.02.2023 u 21:05
0

LIGA EVROPE Tadićev Ajaks remizirao sa Union Berlinom, Pavlović asistirao u pobedi Salcburga nad Romom Nemanje Matića! (FOTO)

U utakmicama šesnaestine finala Lige Evrope Barselona i Mančester su odigrali nerešeno - 2:2. Remi je bio i na utakmici Ajaksa i Union Berlina - 0:0, dok je Salcburg savladao Romu minimalnim rezultatom, a Šahtjor Ren sa 2:1.

Svakako najviše pažnje privukao je duel Barselone i Mančester junajteda 2:2 (0:0), koji je završen bez pobednika. Viđena su četiri gola i fudbal koji odgovara Ligi šampiona, a ne drugom po snazi evropskom fudbalskom takmičenju.

SUDAR TITANA U LIGI EVROPE Spektakl u Španiji Barselona i Mančester junajted odigrali meč bez pobednika! (FOTO/VIDEO)

Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Zanimljivo je bilo i na duelu Salcburga i Rome, u kome su snage odmerili i naši fudbaleri Nemanja Matić (Roma) i Strahinja Pavlović (Salcburg).

Tanjug/AP Photo/Petr David Josek

Više sreće ove večeri imao je Pavlović koji je u 88. minutu asistirao Kapaldu. Oba naša fudbalera odigrala su čitav meč.

Tanjug/AP Photo/Petr David Josek

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić odigrao je svih 90 minuta u meču bez pobednika protiv Union Berlina.

Tanjug/AP Photo/Peter Dejong

U duelu Šahtijora i Rena koji se igrao u Varšavi zbog rata u Ukrajini, uspešniji je bio tim iz Donjecka. Šahtjor je poveo već u 11. minutu golom Kriskiva, da bi u završnici drugog poluvremena Bondarenko povećao na 2:0. U nastavku utakmice, Toko Ekambi uspeo je samo da ublaži poraz. Igrao se 59. minut.

Tanjug/AP Photo/Michal Dyjuk

Kasnije večeras igraju se još četiri utakmice Lige Evrope: Bajer Leverkuzen dočekuje Monako, Juventus će u torinu igrati protiv Nanta, Sevilja se susreće sa PSV-om, a Sporting sa Midtilandom.

Šesnaestina finala Lige Evrope:

Ajaks – Union Berlin 0:0 (0:0)
Barselona – Mančester junajted 2:2 (0:0) (50′ Alonso, 76′ Rafinja – 53′ Rašford, 59′ Kunde a.g.)
Salcburg – Roma 1:0 (0:0) (88′ Kapaldo)
Šahtijor Donjeck – Ren 2:1 (2:0) (11′ Kriskiv, 45+1′ Bondarenko – 59′ Toko Ekambi)
21.00 Bajer Leverkuzen – Monako
21.00 Juventus – Nant
21.00 Sevilja – PSV
21.00 Sporting – Midtiland

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter