Izvor:
09.02.2024 u 11:05
0

ODLOŽENO SASLUŠANJE NEMANJE BJELICE! Sumnja se da je pretio smrću makazama

Bjelica je danas trebalo da da iskaz u svojstvu oštećenog.

U Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu odloženo je ispitivanje košarkaša Nemanje Bjelice, kojeg je nedavno, kako se sumnja, N.P. verbalno napao i pretio mu smrću makazama, kao i članovima njegove porodice.

Bjelica je danas trebalo da da iskaz u svojstvu oštećenog.

Kako Tanjug saznaje, do odlaganja je došlo zbog sprečenosti njegovog advokata da prisustvuje ispitivanju.

Osumnjičeni N.P. je ranije na saslušanju u tužilaštvu izneo svoju odbranu, odsnosno negirao navode krivične prijave.

Sumnja se da je osumnjičeni 3. februara u tržnom centru „Galerija“ u dečijoj igraonici verbalno napao i sa makazama u ruci pretio smrću košarkašu N.B. i članovima njegove porodice.

N.P. je osumnjičen za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Oglašavanje Nemanje Bjelice

Povodom incidenta, punomoćnik bivšeg košarkaša Nemanje Bjelice se oglasio ranije za medije.

– Poštovani, obraćam vam se kao punomoćnik Nemanje Bjelice. Nemanja Bjelica je događaju koji se odigrao 3.2.2024. godine u dečjoj igraonici u TC Galerija obavestio nadležne državne organe, koji su nakon toga postupali u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima i utvrdili da su ispunjeni zakonski uslovi za krivično gonjenje počinioca. Imajući u vidu da je postupak već pokrenut Nemanja Bjelica će prepustiti državnim organima da nastave da neometano svoj rad i utvrđujuju činjenice. Zbog potrebe da zaštiti privatnost, mir i spokojstvo svoje maloletne dece Nemanja Bjelica neće iznositi detalje u javnost i moli medije da imaju razumevanja i da poštuju ovu njegovu želju – navodi se u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter