Izvor: Telegraf
12.10.2022 u 19:56
0

POLUFINALE SVETSKOG PRVENSTVA U ODBOJCI U 20.30: Odbojkašice Srbije protiv Amerike!

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije od 20.30 časova igra polufinale Svetskog prvenstva protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država.

PRE MEČA

Srbija je još uvek bez poraza na ovogodišnjoj svetskoj smotri, a na putu do ovog polufinala pale su i same SAD koji su u grupi poražene sa sjajnih 3:0.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sve su naše devojke „ometlale“ u grupi, onda i u drugoj fazi, a onda je usledilo strahovito dramatičan duel sa Poljakinjama koje su se umalo vratile i prošle, ali su Srpkinje slavile sa 3:2.

Sa druge strane, jedina dva poraza Amerikanki bio je upravo od Srbije i Poljske.

VEČERAS POLUFINALE SVETSKOG PRVENSTVA! Odbojkašice Srbije igraju protiv SAD

U ovoj godini je 2:1 u međusobnim duelima za Srbiju, poslednja dva puta smo bili jači, a sada ćemo videti ko će do finala prvenstva sveta.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter