Izvor:
10.12.2023 u 17:29
0

PREMIJER LIGA REZULTATI: Fudbaleri Mančester sitija pobedili Luton, Đorđe Petrović debitovao za Čelsi

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su večeras u gostima ekipu Lutona rezultatom 2:1 (0:1) u meču 16. kola Premijer lige. Golove za Mančester siti postigli su Bernardo Silva u 62. i Džek Griliš u 65. minutu. Jedini strelac za domaći tim bio je Elajdža Adebajo u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena. Mančester siti je trijumfom protiv Lutona stigao do prve pobede u Premijer ligi posle više od mesec dana.

„Građani“ su trenutno na četvrtom mestu na tabeli Premijer lige sa 33 boda, a u narednom kolu gostovaće Kristal Palasu. Fudbaleri Mančester sitija će u sredu gostovati Crvenoj zvezdi u utakmici šestog kola grupe G Lige šampiona.

GROZNI USLOVI ZA UČEŠĆE RUSKIH OLIMPIJACA NA OILIMPIJADI: Šampion u plivanju zapanjio odlukom

Luton je trenutno na 18. mestu na tabeli Premijer lige sa samo devet bodova, a u narednom kolu gostovaće Bornmutu. Fudbaleri Evertona pobedili su na svom terenu ekipu Čelsija rezultatom 2:0 golovima Abdulaja Dukurea u 54. i Luisa Dobina u 92. minutu.

Srpski golman Đorđe Petrović branio je od 84. minuta za Čelsi, pošto se povredio prvi čuvar mreže „plavaca“ Robert Sančes. Petrović je u avgustu stigao u Čelsi, a na meču sa Evertonu debitovao je za londonski klub. Čelsi je 12. na tabeli Premijer lige sa 19 bodova, dok je Everton 17. sa 13 poena. Čelsi će u narednom kolu dočekati Šefild junajted, dok će Everton gostovati Barnliju. Fudbaleri Fulama su svom terenu nadigrali Vest Hem 5:0.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter