Izvor: Tanjug
12.02.2023 u 20:06
0

Selektorka košarkašica Srbije Marina Maljković nakon trijumfa protiv Bugarske: „Mi definitivno nismo odigrali dobru utakmicu“

Bugarska ima puno mladih igračica koje se bore, koje su agresivne, a to je najvažnija stvar od svega, ne koliko znaš, nego koliko si spreman da se boriš, tako da svaka čast mom kolegi i svima u ekipi, očigledno je da prave dobre stvari i želim im da nastave tim putem, izjavila je selektorka košarkašica Srbije Marina Maljković posle pobede u poslednjem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo (102:76).

Bugarska ima puno mladih igračica koje se bore, koje su agresivne, a to je najvažnija stvar od svega, ne koliko znaš, nego koliko si spreman da se boriš, tako da svaka čast mom kolegi i svima u ekipi, očigledno je da prave dobre stvari i želim im da nastave tim putem“, izjavila je selektorka košarkašica Srbije Marina Maljković posle pobede u poslednjem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo (102:76).

„Mi definitivno nismo odigrali dobru utakmicu, kvalitetno kao protiv Hrvatske u Beogradu. Nije sporno da dođe do malog manjka koncentracije, kada dođeš ovde a već si se plasirao na Evropsko prvenstvo, ali to nije opravdanje da igraš na ovakvom nivou. Pobedili smo na kraju, ali naravno da smo nezadovoljni i ovom utakmicom, Bugarska je uspela dva puta, iako smo ih dobili velikom razlikom na kraju, da nam nanese dosta muka i morali smo mnogo da se potrudimo da bismo ih pobedili“, rekla je Maljković, a prenosi sajt KSS.

BEZ PORAZA NA EVROPSKO PRVENSTVO Košarkašice Srbije nadigrale su selekciju Bugarske 102:76!

Kapiten Srbije Tina Krajišnik ističe da, uprkos pobedi sa dosta velikom razlikom, nisu zadovoljne igrom, naročito u prvom poluvremenu, gde je nedostajalo dosta koncentracije, pogotovo u odbrani.

„Postoje određene stvari na kojima treba da radimo, popravimo ili da povratimo ono što nas krasi kao ekipu. Na neki način ova utakmica nam je bila teška i mentalno, jer smo već ostvarili plasman na EP. Bugarska je pružila dosta dobar otpor i čestitam im na tome“, rekla je Krajišnik.

Aleksandra Crvendakić rekla je da je utakmica bila dosta teška, imajući u vidu da se ekipa već plasirala na EP.

„Čestitam ekipi Bugarske na velikoj borbenosti. Uspele smo da se probudimo u drugom poluvremenu, nije ovo bila igra koju je trebalo da pokažemo. Imamo dosta vremena tokom leta da popravimo neke stvari i spremne dočekamo Evropsko prvenstvo“, poručila je Crvendakić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter