Izvor: TELEGRAF.RS
16.09.2023 u 07:35
2

SLAVLJE POSLE POBEDE: Mitrović i Nejmar napravili šou u svlačionici Al Hilala (VIDEO)

Fudbaleri Al Hilala ubedljivo su, sa 6:1, savladali Al Rijad u meču 6. kola fudbalskog prvenstva Saudijske Arabije, a novi gol, peti u prvenstvu, postigao je srpski napadač Aleksandar Mitrović. 

Od kako je došao u klub, Mitrović je odmah počeo da trese mreže i trenutno je drugi strelac lige, iza Kristijana Ronalda koji je na prvom mestu sa šest golova. Takođe, na ovom duelu debitovao je i Brazilac Nejmar, a na prvom meču upisao je asistenciju.

Posle meča, u svlačionici je viđena odlična atmosfera, a posebno su slavili Mitrović i Nejmar.

GOL MAŠINA: Mitrović ponovo strelac u prvenstvu Saudijske Arabije! (VIDEO)

Da podsetimo, Al-Hilal je posle ove pobede ponovo preuzeo prvo mesto na tabeli i trenutno ima 16 bodova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “SLAVLJE POSLE POBEDE: Mitrović i Nejmar napravili šou u svlačionici Al Hilala (VIDEO)”

  1. Uh što mi se ne svidja ovaj Nejmar , pokvareni lik prošli put nas je na foliranje izigrao a mogli smo da ne bese njegovog foliranja doterati kao repretzentacija do zvezda .
    Ali tako je to kada Sudija ne radi kako treba .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter