Izvor: Tanjug
19.04.2023 u 10:52
0

SRPSKI KOŠARKAŠ POVREĐEN: Neizvesno da li će Jokić igrati meč sa Minesotom

Košarkaški klub Denver saopštio je danas da se srpski reprezentativac Nikola Jokić nalazi na listi povređenih igrača.

U saopštenju Denvera se navodi da Jokić ima povredu zgloda desne ruke i dodaje se da je srpski košarkaš neizvestan za drugi meč prvog kola plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige sa ekipom Minesote, koji je na programu u četvrtak ujutru.

Košarkaš Crvene zvezde Filip Petrušev najkorisniji igrač (MVP) 26. kola ABA lige

Američki mediji podsećaju da je Jokić povredu zaradu najverovatnije na prvom meču prvog kola plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige protiv Minesote (109:80).

Srpski košarkaš je na ovom meču odigrao nešto više od 28 minuta, a postigao je 13 poena i imao je 14 skokova. Jokić je odradio jučerašnji trening, a onda je na konferenciji za medije rekao da mu je ručni zglob dobro.

Srpski košarkaš je ove sezone prosečno postizao 24,5 poena i imao je 11,8 skokova i 9,8 asistencija po meču.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter