Izvor: ALO.rs
30.07.2021 u 12:01
0

ĐOKOVIĆ OSTAJE BEZ ZLATNE MEDALJE

Novak Đoković igrao je protiv Aleksandra Zvereva u polufinalu Olimpijskih igara. Srpski teniser Novak Đoković ostao je bez zlatne medalje na Olimpijskim igrama nakon poraza od Aleksandra Zvereva u polufinalu posle velike borbe i 1:2 (6:1, 3:6, 1:6).

VAŽNO:

SAVETNIK ZA ISTRAGE U „VIKEND JUTRU“: Mafijaši NAMEŠTAJU PRIČU da bi se politički udarilo na predsednika Vučića!

MALI O NOVOJ POMOĆI ZA GRAĐANE: Sistem za prijavljivanje, i kada možemo da očekujemo novac na računima!

MINISTAR MOMIROVIĆ IZAŠAO IZ BOLNICE: Imamo jaku medicinsku ustanovu u Užicu – dobro sam!

Dodik: Bakir ide u lov na veštice, a BiH puca po šavovima!

ĐOKOVIĆ – ZVEREV  1:2 (6:1, 3:6, 1:6)

DRUGI SET:

1:6 – Kraj! Novak ostaje bez zlatne medalje!

1:5 – Bilo je 15:30 za Novaka, ali se Nemac vraća. Nestvaran tenis igra sada Saša koji je na gem do pobede i finala.

1:4 – Prekida nestvarnu seriju Zvereva naš as! Hajde Nole, možeš ti to!

– Hoćete li jače? – Đoković se obratio svojoj publici za podršku

0:4 – Ne ide, baš ne ide. Zverev dolazi do osmog vezanog gema, ovo uopšte ni liči na Novaka. Zlatni slem i zlatna medalja izmiču Srbinu.

0:3 – Šanse su sada sve manje. Zverev je blizu pobede, drugi brejk u odlučujućem setu. 

0:2 – Tri brejk lopte je imao Novak, ali ne vredi, nešto na šta nismo navikli od njega. Promašeni otvoreni poeni, a onda i potvrda brejka Zvereva za šesti vezani gem.

0:1 – Nije dobro! Đoković prepušta brejk Zverevu odmah ne početku odlučujećeg seta. Peti vezani gem Nemca.

3:6 – Zverev se vratio posle 0:30 i potvrdio brejk. Igraće se odlučujući, treći set. Prvi put na turniru da je Nole izgubio set.

3:5 – Novi brejk Zvereva koji je osvojio 12 pod poslednjih 13 poena i sada će servirati za izjednačenje u setovima.

3:4 – Zverev u seriji, osmi uzastopni poen Nemca i sada je ponovo on taj koji ima vođstvo.

3:3 – Vraća brejk Nemac i to sa nulom. Vratio se sada Zverev u potpunosti u ovaj set.

3:2 – Brejk! Zverev sam sebe izbacuje iz meča! Nestvarne greške na mreži, ponovo je stradao reket, a Nole gazi ka pobedi!

2:2 – Kakav sada gem su odigrali Nemac i Srbin. Iznervirao se Zverev, a stradao je i reket. Đoković smiren, a tu je i podrška sa tribina, istina malobrojna, ali svakako da znači Noletu.

1:2 – Upisuje Nemac drugi gem i već sada ih je sakupio više nego u prvom setu. Deluje sada Saša dosta ozbiljnije.

1:1 – Spasio je sada Nole prvu brejk loptu Zvereva i uspeo da se vrati, a onda i osvoji svoj prvi gem u ovom setu. 

0:1 – Zverev upisuje prvi gem na startu drugog seta. Videćemo da li ovo znači da se Nemac polako vraća u meč.

PRVI SET:

6:1 – Bravo, Nole! Srbin posle 36 minuta dolazi do prednosti od 1:0 u setovima!

5:1 – Evo ga još jedan brejk! Novak izgleda sjajno! Delovalo je da će se ovaj set odužiti, ali Novak servira za vođstvo!

4:1 – Odlično! Đoković potvrđuje brejk nakon još jednog maratonskog gema. Prilično duge razmene udaraca, ali Novak smiren i skoncentrisan.

3:1 – Bravo, Nole! Evo ga brejk! Nestvarne greške Zvereva i odlični Novak za sada već ozbiljnu prednost, naročito u ovako neizvesnom meču.

2:1 – Jako, jako neizvestan gem. Biće ovo dug meč, tu nema sumnje. Uspeva Novak da ponovo povede, ali ovaj duel već sada traje 17 minuta, a tek je završen treći gem.

1:1 – Dolazi do prvog gema Nemac, ali je moglo da bude i drugačije. Sudije nisu videle da je poen na 15:15 trebalo da pripadne Novaku, a ne Zverevu. Đoković jeste tražio čelendž, ali navodno kasno pa je Saša nakon toga vezao dva poena i uzeo gem.

1:0 – Đoković otvara meč servis gemom. Nije bilo nimalo lako, već sada se vidi da će ovo biti dosta teži izazov za Novaka. Već u prvom gemu odigrao je Srbin najduži poen na dosadašnjem turniru.

09.47 – Meč je počeo!

09.42 – Pre samog početka da podsetimo da je ovo 11. međusobni duel Srbina i Nemca. Do sada je Novak pobeđivao sedam puta uz tri pobede Zvereva. Poslednji put Saša je slavio pre skoro tri godine, od tada je Nole vezao pet trijumfa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter