Izvor: Happy BSC Portal/Sportal.alo.rs
01.01.2024 u 20:26
0

MALI NADAL SA TATOM NA TRENINGU: Snimak raznežio ceo svet (VIDEO)

Španski teniser Rafael Nadal vraća se aktivnom igranju tenisa posle godinu dana pauze.

Od početka prošle godine i rane faze Australijan opena ga nije bilo na terenu, a pošto je krajem 2022. postao i otac sa svojom suprugom Meri Pereljo, mogao je da se posveti ženi i detetu.

Rafa i Meri su dobili sina i što zbog povrede, što zbog porodice, Nadal se prilično povukao i uglavnom se bavio oporavkom i najbližima.

I on i supruga su uglavnom do sada držali privatni život daleko od očiju javnosti, pa je pravo iznenađenje kada se pojave paparaco fotografije ili snimci njih troje.

Tokom turnira u Brizbejnu, Rafu i sina je snimila jedna od kamera, nisu ni želeli, a ni morali da se kriju, pa je Nadal svom nasledniku pružio reket i „mali Nadal“ ga je poneo.

Pereljo je tokom istog turnira uslikana sa sinom na tribinama, pa će zajedno ove godine bodriti 37-godišnjeg Španca koji pokušava da osvoji još neki grend slem trofej.

KVITOVA MOŽDA MORA DA SE POVUČE SA AUSTRALIJAN OPENA: Ima najlepši razlog za odmor! (FOTO)

Pre toga će na svom putu u singlu u Brizbejnu imati Dominika Tima, koji je prošao na turnir kroz kvalifikacije i nekadašnji grend slem šampiona sa US opena će biti Rafina prva prepreka u Australiji u singlu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter