Izvor: Sputnjik
30.01.2023 u 15:50
0

Nadalova čestitka Đokoviću kasnila, a evo šta mu je poručio „hladni“ Švajcarac

Novak Đoković izjednačio se sa Rafom Nadalom po broju osvojenih Grend slem trofeja.

Digla se prašina oko toga da Rafael Nadal nije čestitao isti dan Novaku Đokoviću osvajanje 22. grend slem trofeja, ali je čestitka iz Španije stigla dan kasnije. Jeste malo duže putovala u odnosu na onu koju je poslao Rodžer Federer, koji je bio tačan kao „švajarski sat“, ali je najvažnije da je stigla.

Novak Đoković izjednačio se sa Rafom Nadalom po broju osvojenih Grend slem trofeja. I odmah su pojedinci pomislili da španski teniski as neće pokazati osobine velikog šampiona i da će čestitka izostati, ali se to, naravno, nije dogodilo.

„Čestitke Nole, tebi i tvom timu na neverovatnom dostignuću. Potpuno zasluženo, uživaj“, glasila je čestitka Rafaela Nadala koju je putem društvenih mreža uputio svom najvećem rivalu.

“OSTAĆE ZAPISANO KAO NAJSRAMNIJI SPORTSKI MOMENAT U ISTORIJI AUSTRALIJE“: Keli oštro osudio Novakove „mučitelje“( FOTO)

Pre „bika sa Majorke“ isto je učinio i legendarni Švajcarac Rodžer Federer koji se penzionisao prošle godine, a kog je Novak Đoković pominjao na Australijan openu, setivši se borbi koje su vodili tokom duže od deceniju i po.

„Neverovatan uspeh, ponovo! Velike čestitke“, oglasio se „hladni“ Švajcarac u samo pet reči Novaku Đokoviću koji se posle jubilarne 10. titule u Melburnu i 22. osvojenog grend slem trofeja ponovo vratio na prvo mesto ATP rang liste.

Novak Đoković će imati priliku da prestigne Rafaela Nadala po broju osvojenih najvećih trofeja u Parizu na Rafinoj omiljenoj podlozi i turniru – Rolan Garosu, posle čega je u igri i Vimbldon.

Učešće srpskog teniskog asa na US Openu i dalje je u gustoj magli zbog činjenice da nije vakcinisan protiv virusa korona i da mu je kao nevakcinisanom strancu i dalje zabranjen ulaz u Sjedinjene Američke Države.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter