Izvor: BSC HAPPY
12.11.2023 u 16:39
0

NOVAK: Igram za Srbiju! (VIDEO)

Kada je imao samo 14 godina, Novak Đoković je imao ponudu da dobije pasoš Velike Britanije i nastupa za nju. On i njegov otac Srđan odbili su tu ponudu, a Novak je više puta istakao kako se zbog toga nije pokajao i da je ponosan što igra za Srbiju.

Iako bi mu u mnogim prilikama bilo lakše da je imao pasoš Velike Britanije, pa i tokom pandemije kada je prošao golgotu u Melburnu, Novak je i tada ponovio da je igra za Srbiju uvek bila njegov izbor.

NOVAK KAO IZ TOPA: Opet ja osvajam turnir! (VIDEO)

– Ja se ne kajem što to nismo uradili. Naprotiv! Zahvalan sam i zadovoljan sam što smo doneli odluku koju smo doneli, da ostanem u Srbiji i da i dalje imam srpski pasoš i igram za Srbiju. Ja se ne žalim što sam prolazio kroz određen golgote u mom životu, zato što znam da ima mnogo ljudi koji su mnogo gore prošli od mene i koji i dan danas imaju ogromne poteškoće. Ja sam imao sreću, uz, naravno, veliku podršku moje familije, da se bavim sportom koji volim i da sam veoma uspešan u njemu i da u njemu imam mnoge benficije, uključujući i brojne finansijske. Tako da se trudim… Uvek sebe podsećam na to odrastanje i ta vremena, zato što mi to osvešćuje, to me tera da cenim sve što imam danas mnogo više. Tako da… Trudim se da živim u sadašnjem trenutku. Kažu da svako nosi onaj krst koji može da podnese – istakao je Novak Đoković jednom prilikom.

@www.happytv.rs #novak #novakdjokovic #GOAT #srbija #igramzasrbiju #tenis #foryou #foryoupage #foryoupageofficiall ♬ original sound – BSC Happy Portal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter