Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
11.11.2023 u 21:26
0

SLIKA ZA PONOS IZ TORINA: Đoković se slikao sa Vlahovićem i Kostićem, pa im poslao dirljivu poruku (FOTO)

Tri veličine na jednoj fotografiji.

Novak Đoković je bio specijalni gost Juventusa na utakmici koju je Stara torinska dama odigrala protiv Kaljarija i koju je pobedila sa 2:1.

Nole je iskoristio to što je trenutno u Torinu, gde će u nedelju od 21.00 započeti završni Masters mečom protiv Holgera Runea, pa je dan ranije odgledao meč Serije A, gde igraju i srpski reprezentativci Dušan Vlahović i Filip Kostić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Nole je na kraju video njhovu pobedu, u kojoj je Kostić imao asistenciju, a Vlahović ušao sa klupe i igrao 25 minuta.

NOVAK KORISTI SVAKU PRILIKU DA UŽIVA: Đoković došao da gleda Juventus (VIDEO)

Posle meča, usledila je i fotografija za uspomenu sa srpskim fudbalerima.

– Zadovoljstvo je gledati dva majstora svojih zanata na delu. Srećno dalje braćo i hvala što predstavljate Srbiju u svetu – napisao je Novak, koji se takođe na italijanskom zahvalio Juventusu na gostoprimstvu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter