Izvor: Informer
22.12.2023 u 08:19
0

TOBI O BUDUĆNOSTI U ZVEZDI: Ne slušam glasine! Znam da mogu da pomognem ekipi…

Slovenački reprezentativac blistao nakon pobede nad Makabijem

Prekinuli su izabranici Janisa Sferopulosa seriju poraza u Evroligi pošto su na „gostujućem“ parketu u dvorani „Pionir“ savladali Makabi sa 96:92. Pored sjajnog Miloša Teodosića odličan utisak ostavio je i Majk Tobi koji bi u budućnosti mogao da ponese veći teret u igri Crvene zvezde.

– Velika i veoma bitna pobeda.  Igrali smo dobro i borili se kao tim. Teodosić je bio neverovatan, pravi mađioničar – rekao je Majk Tobi.

Utakmica je odigrana u „Pioniru“, dvorani u kojoj košarkaši Zvezde uglavnom treniraju tako da su se osećali kao kod kuće.

– Ova pobeda može da nam da samopouzdanje što je dobro, pokazali smo da možemo sa svima. Trebalo nam je da pobedimo, ali moramo da nastavimo ovako. 

Tokom poslednjih dana šuškalo se da bi dolazak Fredija Gilespija mogao da znači odlazak Majka Tobija. Ipak, reprezentativac Slovenije ne sluša mnogo šta se priča već je fokusiran da što više pomogne ekipi na terenu.

– Verujem u sebe, znam da mogu da pomognem timu, a i momci veruju u mene. Što se tiče mene, ne slušam mnogo glasine – podvukao je centar Crvene zvezde.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter