Izvor: BSC HAPPY
19.08.2023 u 13:27
0

VELIKI SKANDAL: FIFA se uključila u istragu protiv igrača Vest Hema Lukasa Pakete

Fudbalska asocijacija Engleske pokrenula je istragu protiv igrača Vest Hema Lukasa Pakete zbog kršenja pravila o klađenju.

Paketa se tereti da je učestvovao u kladioničarskoj prevari u premijerligaškoj utakmici protiv Aston Vile kada je zaradio žuti karton u 69. minutu.

Novi detalji su otkrili da je nekoliko ljudi koji su bliski Brazilcu imalo opkladu da će on zaraditi žuti karton.

PARTIZAN – SABAH: Partizan preživeo zahvaljujući SJAJNOM golmanu Jovanoviću i prošao dalje, moraće bolje protiv opasnih Danaca

Istraga u koju se uključila i FIFA, fokusira se na veliki broj uplata na to da će Paketa dobiti žuti karton u timu Brazila za koji neće igrati u narednom periodu kako bi „rešio probleme lične prirode“.

Paketa je bio na pragu dolaska u Mančester siti koji je bio spreman da za njega izdvoji čak 90 miliona evra, ali je to sada sve u senci ovog skandala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter