Izvor: RT
06.09.2023 u 10:16
3

ANĐEO SMRTI! STIGAO DA OBEĆA JOŠ UKRAJINSKIH GROBLJA: BLINKEN tajnovito DOŠAO u BAHMUT! (VIDEO)

Ukrajinski mediji su juče pozivajući se na diplomatske izvore, objavili da će Blinken posetiti Kijev, ali ovu informaciju Vašington nije bio potvrdio

Američki državni sekretar Antoni Blinken stigao je u Kijev, javljaju ukrajinski mediji.

Ukrajinski mediji su juče pozivajući se na diplomatske izvore, objavili da će Blinken posetiti Kijev, ali ovu informaciju Vašington nije bio potvrdio.


Zamenik zvaničnog predstavnika Stejt departmenta Vedant Patel izjavio je na brifingu za novinare da nema nikakve informacije o putovanjima osoblja Stejt departmenta, prenele su RIA Novosti.

TAKO JE MILORADE! „ŠMIT OD SLEDEĆE SEDMICE NEĆE MOĆI DA UĐE U REPUBLIKU SRPSKU“: DODIK počistio OKUPACIONOG NAMESNIKA!

Podsetimo, i poseta američkog predsednika Džozefa Bajdena držana je u tajnosti, sve dok se on nije pojavio na trgu u glavnom gradu Ukrajine.

Tek nakon prvih fotografija stigla je potvrda da je Vašington od Moskve tražio bezbednosne garancije za Bajdenovo putovanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “ANĐEO SMRTI! STIGAO DA OBEĆA JOŠ UKRAJINSKIH GROBLJA: BLINKEN tajnovito DOŠAO u BAHMUT! (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter